Skjermene fra MEDIAskjerm betaler seg selv

ButikkCosmetikk-NyS700

Verden er blitt digital. På svært mange områder har det gitt helt nye muligheter. Ett av de områdene er markedsføring.

Den store produksjonen av digitale produkter som TV’er, PC’er, smartphones og lesebrett/iPads har presset prisene nedover og aksellerert innovasjon og utvikling.

Holdeplass499

MEDIAskjerm og innovasjon
MEDIAskjerm er et selskap som har sett muligheter for informasjon med ny innovasjon. Sammen med leverandører som ligger langt framme med løsninger og har høy datateknisk kompetanse, har vi nå skreddersydd et komplett opplegg med bruk av skjermer som gjør det mulig å få rimelige informasjonsskjermer overalt. Inne og ute. I resepsjoner, idrettshaller, ventehaller, bussholdeplasser, kjøpesentra og i butikklokaler.

 

Svært enkelt å bruke
Programmene og operativsystemene som er utviklet er svært enkle i bruk. Det gjør at mennesker med minimal datakunnskap, kan styre utarbeidelse av informasjon og visninger på skjermene selv. 

Airport-Vertik710x400

Lave kostnader gjør skjermer lønnsomme
Informasjon og reklame koster penger. De fleste må kjøpe plass i andres media; TV, radio, aviser, plakater, ukepresse og nettsteder. Med tilbudet fra MEDIAskjerm får kommuner, fylkeskommuner, kulturinstitusjoner, turistdestinasjoner og alle store og små firmaer muligheten til å eie sin egen reklameplass.

Inntil 4 samarbeidspartnere kan få egne skjermer og egne visningslister på samme avtale
Det betyr f. eks. forretninger som ligger i nærheten av hverandre, kan dele på en PC som styrer visning på 4 forskjellige skjermer. Når kostnadene skal betales kan man dele regningen på fire. Da blir regningen ekstra liten.

Ingen betaling av visning
Når man har sitt eget reklame-/informasjonsmedium, koster visningen ingenting. Hvis skjermen er plassert på steder med god trafikk av mennesker, er man garantert mange visninger av den reklamen/informasjonen man ønsker å komme ut med. Enkelt og lønnsomt.

 

Kafe-19-350

Les mer om produktene
KOMMUNEskjerm
KULTURskjerm
TURISTskjerm
MINskjerm

Les mer om vårt annonsetilbud/mediatilbud i Nord-Norge
Lufthavner
Ferger/hurtigbåter
Gateskjermer

For mer informasjon fyll ut kontaktskjema eller ta kontakt med
MEDIAskjerm AS
Hansmarkvegen 1 A, 9013 Tromsø
Tlf. +47 917 06 485
sigbjorn@mediaskjerm.no
www.mediaskjerm.no

Fyll ut
Ja, takk. Ønsker informasjon om Mediaskjerms tilbud