Nord-Norges ledende aktør på formidling av informasjon og annonser på digitale skjermer

MEDIAskjerm tilbyr publisering av innhold og annonser på flyplasser, hurtigbåter og ferger i Nord-Norge samt skjermer i sentrum av Tromsø, der det passerer flest mennesker.

Vår tekniske løsning er utarbeidet i samarbeid med svenske Vertiseit, som er en internasjonalt anerkjent aktør innen internettbasert, elektronisk publisering av informasjon i det offentlige rom. Gjennom avtaler med annerkjente utstyrsleverandører som ATEA har vi tilgang på markedets fremste stor- og flatskjermer for både innen- og utendørs bruk.

Et tett samarbeid med Avinor gjør at våre skjermer finnes på Nord-Norges største flyplasser, med millioner av reisende i året, og vi utvider stadig vår rekkevidde. Vi har levert skjermer til rederier som Boreal Transport Nord og Torghatten Trafikkselskap, og er å finne på noen av de mest trafikkerte ferge- og hurtigbåtstrekningene i regionen. I tillegg finner du våre skjermer på hoteller, i utstillingsvinduer, på venterom, i resepsjoner, på kjøpesentre og i det offentlige, nordnorske rom. Ganske enkelt: Der folk ferdes.

Interessert i å booke reklame på noen av våre skjermer?

Vårt bookingsystem er lett å bruke, og tilrettelagt slik at du kan bestille skjermannonsering direkte ­– like enkelt som du bestiller en flybillett. Du kan sjekke hvilke skjermer som er ledige, velge varighet for kampanjen og få et tilbud med det samme. Materiale som tekst, bilder og levende film lastes enkelt opp i vårt system via nettet, og innholdet kan styres, oppdateres og endres med noen få tastetrykk.

Ta kontakt for mer informasjon om våre bedriftsløsninger, og for å få tilgang til vårt online bookingsystem.

 

SkjermerNNorge-Mediaskjerm2-300.jpg
Vi har utviklet en trykksak som viser hele Mediaskjerms tilbud av skjermer: Flyplasser/lufthavner, utendørsreklame, båter, hotell, helseinstitusjoner, butikk, bibliotek, kaffebar og andre arenaer. 

Du får oversikten ved å klikke på pdf-symbolet nederst på siden.

 

For mer informasjon fyll ut kontaktskjema eller ta kontakt med
MEDIAskjerm AS
Hansmarkvegen 1 A, 9013 Tromsø
Tlf. +47 99 35 70 00
post@mediaskjerm.no
www.mediaskjerm.no

Klikk på lenkene for å få mer informasjon om våre skjermer på flyplasser, båter og gater/innendørs.

Fyll ut
Ja, takk. Ønsker informasjon om Mediaskjerms tilbud